Kävin Muumimaailmassa!

Hei! Mä luulin, että tästä päivästä tulee ihan tavallinen, mutta ei kyllä tullut! Koska mä sain tietää, että me ollaan menossa

Muumimaailmaan mun äidin, siskoni, E-n, K-n, V-n,  sen miehen ja sen vanhempien kans! Siis ihan sika kiva! Vaikka mä oonkin 16v ni olin silti innoissaan siitä reissusta, matkalla sinne mä kuuntelin vaan musiikkia ja ku saavuttiin Naantaliin jotai klo 13 rupes satamaan:(.

Mut me emme luovutanneet, jatkettiin vaan kävelemistä:D. Btw mä oon muute itse asiassa käyny ennen Muumimaailmassa jotain, mä en muista mut ainakin 5 vuotta sitten… ja ku saavuttiin paikan päälle, ostettiin liput ja mentiin heti istumaan jonnekin istumapaikkaan, ja ostettiin sellaset hienot sadeviitat kaikille. Sitten ruvettiin menemään muumitaloa kohti ja siellä nähtiin kaikenlaisia hahmoja. Kun sate loppui, mulle tuli tosi kuuma ja sit sen jälkeen paistoi aurinko koko ajan! Oli kyl ihana sää!

Mentiin kattomaan myös uimahuonetta, sen jälkeen mentiin siihen polulle(?) josta pääsee Noidan mökille  ja Hattivattien luolaan. Mä kysyin Noidalta saaks mä ottaa siit kuvan, sit se vastas ”Ota vaan, mutta varo, että se laite ei räjähdä”:D, käytiin kaikki paikat läpi ja me nähtiin Viuhtin ja Tiuhtin ja mä halusin ottaa niiden kans kuvan ja halasin niitä, otin myös toisten hahmojen kans kuvia:). Siis lapset tykkäsit ihan sikana myös niist hahmoist!

E. ja K. halasivat esim Muumimammaa ja Niiskuneitiä, V. pikkase pelkäsi aluksi, mut kyl se sit lämpeni… Mul tuli ihan positiivinen fiilis täst kaikesta! Ku kaikki olivat niin positiivisa ja ystävällisiä! Muute mä oon aina rakastanu muumien tarinoita! Pienenä katoin tyylii aina niitä :D.

Ku oltiin käyty kaikissa mahdollisissa paikoissa, haluttiin mennä kauppaan ostamaan vähän muistoja! Mä ostin 2 magnettia:). Mentiin Muumimaailmasta pois joskus puol 17 aikaa ja siis oli super kivaa! Mentiin tän jälkeen syömään ja saavuttiin kotiin klo 19.00 ja ollaan äidin kans molemmat niin väsyneitä:D.

Unohdin sanoa, että käytiin myös muumitalon sisällä ja se on ihan sika kiva sielt sisältä päin katsottuna:)

Lisään tähän loppuun kuvia myös!

PS: Otin tyylii 40 kuvaa:D, mut en pistä kyl kaikkia tänne 😀

 

Jos haluut lisää informaatioita ni voit mennä niiden kotisivulle🙂

Suosittelen mennä kaikille Muumimaailmaan! Se on kaikille tosi mielenkiintoinen kokemus! Voin sanoa, että kaikki nauttivat tästä reissusta!

PS: I’m too lazy to trsanslate this text to English, sorry guys! XX

♥THEPROUDKING♥

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: